0756 553 466 Program: L-V 08:00 - 16:00

Amenajarea grădinii

Amenajarea grădinii

Cu vara care bate la ușă, începem să ne gândim din ce în ce mai mult la momentele petrecute în aer liber și la serile călduroase pe care le vom savura împreună cu prieteni dragi în intimitatea grădinii noastre.

Pentru că și grădina are nevoie de aceeași atenție pe care o oferi interiorului casei, este timpul să te gândești cum îți amenajezi spațiul exterior.

 

Dacă ai o terasă sau un spațiu dedicat pentru a te relaxa sau a lua masa în aer liber, cu siguranță ești în căutarea unui set de exterior care să se potrivească perfect cu decorul pe care vrei să îl conturezi la exterior.

Set de gradină din 3 piese, ratan, gri, AUREK

Atunci când alegi mobilierul pentru exterior ține cont de faptul că peste acesta se vor relaxa razele soarelui sau vor cădea stropi de ploaie, sau chiar fulgi de zăpada. Cu siguranță nu vei muta mobilierul în fiecare sezon dintr-un loc în altul pentru a-l feri de intemperii.

 

Alege un mobilier practic, creat special pentru exterior. Optează pentru materiale precum ratan, lemn, oțel sau fier. De asemenea, dacă optezi pentru piese de mobilier cu perne, asigură-te că husele acestora se pot scoate pentru a fi curățate.

Set de gradină, masă + 6x scaune, ratan, miere/crem, GARDEN

Un alt mod de a te relaxa în grădina ta este să citești o carte sau să savurezi o cafea într-un balansoar suspendat, extrem de confortabil. Precum seturile de exterior mai sus menționate, și balansoarul trebuie să fie dedicat exteriorului. Așadar ai grijă la material și huse. Optează pentru culori vii, care să îți însuflețească întreaga atmosferă.

Balansoar suspendat, neomint / verde, TALISE


Nu uita că pentru ca atmosfera să fie completă, ai nevoie și de soluțiile de iluminat potrivite. Fie că vorbim despre lumini aplicate pe casă, despre stâlpi de grădină, lampadare sau lustre de exterior, asigură-te că ai atmosfera potrivită pentru o seară liniștitoare și plăcută în confortul grădinii tale.

Indiferent de stilul pe care îl abordezi, ține cont că piesele de mobilier dedicate exteriorului trebuie să fie realizate din materiale speciale, durabile în timp și rezistente la intemperii