0756 553 466 Program: L-V 08:00 - 16:00

Despre noi

Extra Avantajos – Acesta Este Online-Ul Nostru!

Ați descoperit produsele noastre online? Acestea includ mobilier, articole de casă, accesorii, mobilier de baie, toate la prețuri avantajoase. Aceste produse sunt disponibile doar online și le vom livra spre tine cu unul din partenerii nostri autorizati! De asemenea, urmărește oferta pe tot parcursul anului – există gadgeturi sezoniere pe care nu le poți cumpăra nicăieri altundeva.

Durabilitate

Grupul Legno.ro se așteaptă și sprijină acțiuni conștiente de mediu în toate domeniile. Aceasta înseamnă mai presus de toate utilizarea economică a energiei neregenerabile (electricitate, combustibil, încălzire) și preferința pentru energia regenerabilă. Toți angajații sunt conștienți de importanța protejării mediului pentru generațiile noastre și cele viitoare. Legile și reglementările privind protecția mediului trebuie respectate cu strictețe.

Aici, pe site-ul nostru online, veți găsi oferta completă de viață. De la bun la cel mai bun, de la mobilă și accesorii pentru toate spațiile de locuit pana la mobilier de grădină la numeroase obiecte pe care le puteți comanda imediat. Bucurați-vă de serviciul remarcabil, de sfatul profesionist și de oferta completă. Magazinul de mobilă Legno.ro este unul dintre cele mai atractive magazine de mobilă din mediul online. Interacțiunea tehnologiilor de ultimă generație și lucrul manual atent asigură o calitate excepțională si un confort deosebit datorita furnizorilor nostri de incredere.

Mobilă nobilă pe pulsul timpului.

Managerii de produse Legno.ro călătoresc în cele mai importante târguri de mobilier pentru a descoperi cele mai recente tendințe și modele de decorațiuni pentru sezonul viitor. Pentru că așa putem prezenta soluții moderne de locuit și amenajări decorative pentru tine. Solicităm si oferim cele mai mari cerințe cu privire la calitatea produselor și serviciilor noastre. În prezentarea bunurilor noastre, precum gama larga de produse și profunzimea sortimentelor, ne orientăm către dorințele și cerințele actuale ale clienților noștri.