0756 553 466 Program: L-V 08:00 - 16:00
Transport gratuit la plata cu cardul pentru comenzi de peste 999 lei.­čÜÜ

Despre noi

Extra Avantajos ÔÇô Acesta Este Online-Ul Nostru!

A╚Ťi descoperit produsele noastre online? Acestea includ mobilier, articole de cas─â, accesorii, mobilier de baie, toate la pre╚Ťuri avantajoase. Aceste produse sunt disponibile doar online ╚Öi le vom livra spre tine cu unul din partenerii nostri autorizati! De asemenea, urm─âre╚Öte oferta pe tot parcursul anului ÔÇô exist─â gadgeturi sezoniere pe care nu le po╚Ťi cump─âra nic─âieri altundeva.

Durabilitate

Grupul Legno.ro se a╚Öteapt─â ╚Öi sprijin─â ac╚Ťiuni con╚Ötiente de mediu ├«n toate domeniile. Aceasta ├«nseamn─â mai presus de toate utilizarea economic─â a energiei neregenerabile (electricitate, combustibil, ├«nc─âlzire) ╚Öi preferin╚Ťa pentru energia regenerabil─â. To╚Ťi angaja╚Ťii sunt con╚Ötien╚Ťi de importan╚Ťa protej─ârii mediului pentru genera╚Ťiile noastre ╚Öi cele viitoare. Legile ╚Öi reglement─ârile privind protec╚Ťia mediului trebuie respectate cu stricte╚Ťe.

Aici, pe site-ul nostru online, ve╚Ťi g─âsi oferta complet─â de via╚Ť─â. De la bun la cel mai bun, de la mobil─â ╚Öi accesorii pentru toate spa╚Ťiile de locuit pana la mobilier de gr─âdin─â la numeroase obiecte pe care le pute╚Ťi comanda imediat. Bucura╚Ťi-v─â de serviciul remarcabil, de sfatul profesionist ╚Öi de oferta complet─â. Magazinul de mobil─â Legno.ro este unul dintre cele mai atractive magazine de mobil─â din mediul online. Interac╚Ťiunea tehnologiilor de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi lucrul manual atent asigur─â o calitate excep╚Ťional─â si un confort deosebit datorita furnizorilor nostri de incredere.

Mobil─â nobil─â pe pulsul timpului.

Managerii de produse Legno.ro c─âl─âtoresc ├«n cele mai importante t├órguri de mobilier pentru a descoperi cele mai recente tendin╚Ťe ╚Öi modele de decora╚Ťiuni pentru sezonul viitor. Pentru c─â a╚Öa putem prezenta solu╚Ťii moderne de locuit ╚Öi amenaj─âri decorative pentru tine. Solicit─âm si oferim cele mai mari cerin╚Ťe cu privire la calitatea produselor ╚Öi serviciilor noastre. ├Än prezentarea bunurilor noastre, precum gama larga de produse ╚Öi profunzimea sortimentelor, ne orient─âm c─âtre dorin╚Ťele ╚Öi cerin╚Ťele actuale ale clien╚Ťilor no╚Ötri.

Prin utilizarea acestui site iti exprimi acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.

Permite cookie-uri